Moelaert Gilbert en zonen is een familiebedrijf opgericht als eenmanszaak door Gilbert Moelaert in 1989 Na enkele jaren zijn twee van zijn zonen het bedrijf komen vervoegen en werd een BVBA opgericht momenteel is Gilbert reeds in pensioen en zetten de twee zonen het bedrijf verder samen met een medewerker.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark wat ervoor zorgt dat wij zelf kunnen instaan voor het uitkofferen en wegvoeren van de bestaande verharding. Ook voor de aanvoer van de te leggen materialen en de stabilsé kunnen we zelf instaan.

Door onze ruime ervaring kunnen wij het nodige deskundige advies aan de klanten geven bij het bepalen van hun keuze van materialen of mogelijkheden van verharding en aanleg. Zo is er momenteel een ruim aanbod aan natuursteen materialen in alle kleuren en formaten. Ook hier kunnen wij jullie bijstaan bij het maken van uw keuze. Zo heb je ook altijd de keuze tussen nieuwe of recuperatiematerialen voor het uitvoeren van uw project. Meer info kan je trouwens terugvinden op onze producten pagina waar je een overzicht kan terugvinden van de meest gebruikte natuursteen materialen op dit moment.

We proberen er ook altijd steeds voor te zorgen dat we de wensen van de klant kunnen vervullen. Heeft u een idee maar bent u niet zeker over de haalbaarheid ervan dan kan u ons altijd contacteren voor advies hierover. We proberen in overleg met de klant steeds tot een mooi afgewerkt resultaat te komen waar beide partijen tevreden zijn. Voorbeelden van uitgevoerde werken kan je op onze realisaties pagina terugvinden.